Prosím vás, nevěděl by mi někdo poradit, kde bych si mohl dohledat informace o vysíláni serialů, nebo jiné informace o programech, aniž bych musel psát přímo do televize a dožadovat se odpovědi?
Třeba:
- Celkem úspěšně začlo vysílání Tučňáků z Madagaskaru, ale nějak se jim to tam vzpříčlo a najednou po dílech hodně na přeskáčku zase všechno začlo od začátku. Je někde info, co a jak je v plánu?
- Celkem jsem začal sledovat slovenskou verzi NCIS Los Angeles - 2. série. Najednou nic. Je to v plánu? Kde bych se o tom dočetl?
- Zajímavé bylo reprízování Lovců vězňů. Několik částí jsem shlédl a těšil bych se na 2. sérii. Je v plánu? V programu nic nevidím a nevyčtu.
- V Čechách se s nepřílišným úspěchem potkal seriál Lidský terč. Na Slovensku se zatím vysílá první série. Chystá se druhá? Bude celá?
Čili žádná pravidla, změny výslovně intuitivní, přehazování mezi platformama i kanálama... Dá se někde zjistit, jak a co bude pokračovat (a jestli vůbec) i navzdory tomu, že neznám nikoho osobně v žádné televizi, kdo by mi sdělil požadované informace?
Jestli někdo ví, ať poradí. Dík.