Aktuálny čas je Ned 14.6.2026 05:53:29

[€] [i] [?]
ďakujeme, je nás už cez 3200! pridajte sa aj vy k nám na Facebooku!
Máte prehľad o slovenskom dabingu? Našli ste tu nezrovnalosti? Zaregistrujte sa a neváhajte prispievať aj vy!
Chcete mať prehľad o novinkách v dabingu? Prihláste sa na Facebook a sledujte nás!

Toy Story 5: Príbeh hračiek / Toy Story 5

Nové kinodabingy a zoznam starších kinodabingov.

Toy Story 5: Príbeh hračiek / Toy Story 5

Poslaťod Dado » Pon 18.5.2026 14:50:17 quicklink

Toy Story 5 – Príbeh hračiek.jpg
Info: IMDb | ČSFD | TMDB

DABING: KINO

V slovenskom znení: Diana Mórová - Joan Cusack (Jessie), Miroslav Noga - Tim Allen (Buzz Lightyear), Tatiana Pauhofová, Lucia Bugalová, Dušan Cinkota, Peter Sklár, Anička Kmeťová, Separ, Šorty, Tina, Kali a ďalší

Podrobnejšie informácie nie sú k dispozícii. Titulky boli odstrihnuté alebo sú nezistené.
Premiéra v kinách: 18. 6. 2026 | Distribútor: CinemArt SK

Súvisí s:
Toy Story - Boj hračiek, Toy Story 2: Príbeh hračiek, Toy Story 3: Príbeh hračiek, Toy Story 4, Jednohubka, Toy Story: Zabudnuté časom
Dado
Moderátor

Re: Toy Story 5: Príbeh hračiek / Toy Story 5

Poslaťod Dado » Pon 18.5.2026 14:53:36 quicklink

V skromnom menoslove dabérov na webe distribútora síce nie je uvedený Rastislav Sokol, ale na základe zverejneného traileru môžeme predpokladať, že si rolu Woodyho zopakuje aj tentoraz. Samozrejme, pokiaľ pre nás zatiaľ neznáme štúdio (podľa niektorých mien v obsadení to tipujem na Noise Studio) náhodou nechystá obrovské prekvapenie v podobe návratu Emanuela Hasona do dabingu.
Dado
Moderátor

Poslaťod PeterSD » Pon 18.5.2026 17:12:15 quicklink

Toto bude skôr paródia na dabing, bohužiaľ :(
Obľúbení režiséri: Zdeno Dřínovský, Ivo Tomeček, Anna Cicmanová, Viktor Kollár, Štefan Mandžár, Ján Zeman, Michal Hallon
PeterSD
Administrátor

Poslaťod donnie22 » Str 20.5.2026 22:56:31 quicklink

V jednom TV Programe ktorý som dnes kúpil, som čital že dabingovou srdcovkou Rastislava Sokola je Woody.V článku som sa ešte dozvedel že sa na dabovanie Toy story 5 velmi teši.Takže budeme počut Woodyho s jeho hlasom.Ja sa na film velmi tešim,A som rád že Buzz bude znova Miroslav Noga. :)
donnie22

Poslaťod lubo » Pia 22.5.2026 14:45:00 quicklink

Teším sa z Nogu a Mórovej. Bojím sa, že nebudeme počuť Rasťa Sokola a Szidi Tobias a že ich nahradili Dušan Cinkota resp. Peter Sklár a Lucia Bugalová. Pauhofová ako tablet v traileri znie ako dokonalá voľba.
Obľúbené dabérky: S.Norisová, Z.Studénková, E.Vášáryová, D. Mórová, K.Magálová, H.Krajčiová, K.Turjanová,P.Vajdová, Z.Porubjaková, D.Mackovičová, J.Wagnerová, T.Pauhofová, Z.Fialová, H.Mičkovicová, K.Šulajová, R.Rundová, E.Podzámska, B.Chlebcová.
lubo
Facebook tím

Späť na Kinodabingy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

Style based on we_universal created by weeb.
Edited style & designed © 2011 by Piri.