Aktuálny čas je Uto 21.7.2026 19:18:44

[€] [i] [?]
ďakujeme, je nás už cez 3200! pridajte sa aj vy k nám na Facebooku!
Máte prehľad o slovenskom dabingu? Našli ste tu nezrovnalosti? Zaregistrujte sa a neváhajte prispievať aj vy!
Chcete mať prehľad o novinkách v dabingu? Prihláste sa na Facebook a sledujte nás!

Toy Story 5: Príbeh hračiek / Toy Story 5

Nové kinodabingy a zoznam starších kinodabingov.

Toy Story 5: Príbeh hračiek / Toy Story 5

Poslaťod Dado » Pon 18.5.2026 14:50:17 quicklink

Toy Story 5 – Príbeh hračiek.jpg
Info: IMDb | ČSFD | TMDB | ČESKÁ VERZIA

DABING: KINO

V slovenskom znení: Rastislav Sokol - Tom Hanks (Woody), Diana Mórová - Joan Cusack (Jessie), Miroslav Noga - Tim Allen (Buzz Lightyear), Peter Sklár - Conan O'Brien (Pierre Papier), Thalia Král - Scarlett Spears (Bonnie), Tatiana Pauhofová - Greta Lee (Lilypad), Natália Kóšová - Shelby Rabara (Cvaky), Ema Krajčírová - Mykal-Michelle Harris (Blaze), Pavol Topoľský - Craig Robinson (Atlas), Barbora Chlebcová - Lori Alan (Bonnina mama), Matúš Krátky - Jay Hernandez (Bonnin ocko), Helena Geregová - Bonnie Hunt (Dolly), Lucia Bugalová - Kristen Schaal (Trixie), Peter Krajčovič - Tony Hale (Vidlík), Peter Kočiš - John Hopkins (pán Pichlavec), Henrich Platek - Wallace Shawn (Rex), Martin Kaprálik - Ernie Hudson (Bojovník Carl), Romana Hudec-Orlická - Krys Marshall (Blazina mama), Alfréd Swan - Jeff Bergman (pán Krumplihlava), Boris Farkaš - Blake Clark (Slinky), Magdaléna Košická - Anna Vocino (pani Krumplihlavová), Dušan „Šorty“ Berky - Bad Bunny (pizza s okuliarmi), Szidi Tobias - Annie Potts (Bo Peep), Dušan Cinkota - Matty Matheson (Dr. Nutcase), René Jankovič - John Ratzenberger (Hamm), Michal Klučka - Keanu Reeves (Duke Kabúm), Zuzana Jurigová-Kapráliková - Melissa Villaseñor (Karen Beverly), Daniel Dangl - Alan Cumming (diabolský Bullseye), Milan Ondrík (kapitán), Dominika Mirgová (plyšiak), Peter „Expl0ited“ Altof (plyšová zebra), Peter Rúfus - Andrew Stanton (Zurg), Adam „Bergino“ Berger (králik), Alfréd Aczel, Ladislav Brandobur, Martina „Tina“ Csillaghová, Marek Chrobák, Michael „Separ“ Kmeť, Anička Kmeťová, Jakub Kroner, Ivana Kuxová, Lenka Lašová, Adam Luterán, Koloman „Kali“ Magyary, Ľubica Očková-Konrádová, Alica Punová, Tomáš Sitkey, Ján „Strapo“ Strapec, Sára Šalingová, Dušan Vaňo

Preklad: Diana Pavlíková
Úprava a text piesne: Ján Strapec
Hudobná réžia: Daniel Lengyel
Zvuk: Tomáš Krchlík, Daniel Lengyel, Peter Granec
Asistentka réžie: Lenka Lašová
Manažérka výroby: Mária Mikušová
Vedúci výroby: Martin Turanský
Supervízia slovenskej verzie: Nina Strenková, Jarek Wójcik
Réžia: Jakub Kroner
Vyrobilo: Noise Studio - 2026
Mix: Shepperton International
Produkcia slovenskej verzie: Disney Character Voices International Inc.

Premiéra v kinách: 18. 6. 2026

Súvisí s:
Toy Story - Boj hračiek, Toy Story 2: Príbeh hračiek, Toy Story 3: Príbeh hračiek, Toy Story 4, Jednohubka, Toy Story: Zabudnuté časom
Dado
Moderátor

Re: Toy Story 5: Príbeh hračiek / Toy Story 5

Poslaťod Dado » Pon 18.5.2026 14:53:36 quicklink

V skromnom menoslove dabérov na webe distribútora síce nie je uvedený Rastislav Sokol, ale na základe zverejneného traileru môžeme predpokladať, že si rolu Woodyho zopakuje aj tentoraz. Samozrejme, pokiaľ pre nás zatiaľ neznáme štúdio (podľa niektorých mien v obsadení to tipujem na Noise Studio) náhodou nechystá obrovské prekvapenie v podobe návratu Emanuela Hasona do dabingu.
Dado
Moderátor

Poslaťod donnie22 » Str 20.5.2026 22:56:31 quicklink

V jednom TV Programe ktorý som dnes kúpil, som čital že dabingovou srdcovkou Rastislava Sokola je Woody.V článku som sa ešte dozvedel že sa na dabovanie Toy story 5 velmi teši.Takže budeme počut Woodyho s jeho hlasom.Ja sa na film velmi tešim,A som rád že Buzz bude znova Miroslav Noga. :)
donnie22

Poslaťod lubo » Pia 22.5.2026 14:45:00 quicklink

Teším sa z Nogu a Mórovej. Bojím sa, že nebudeme počuť Rasťa Sokola a Szidi Tobias a že ich nahradili Dušan Cinkota resp. Peter Sklár a Lucia Bugalová. Pauhofová ako tablet v traileri znie ako dokonalá voľba.
Obľúbené dabérky: S.Norisová, Z.Studénková, E.Vášáryová, D. Mórová, K.Magálová, H.Krajčiová, K.Turjanová,P.Vajdová, Z.Porubjaková, D.Mackovičová, J.Wagnerová, T.Pauhofová, Z.Fialová, H.Mičkovicová, K.Šulajová, R.Rundová, E.Podzámska, B.Chlebcová.
lubo
Facebook tím

Poslaťod Mariuss » Štv 18.6.2026 17:30:59 quicklink

Za mna vyzera obsadenie absolutne dokonale. Všetky hlasy zachovane (Noga, Platek, Tobias... atd). Čo viac by sme ešte chceli ?

Osobne sa velmi tešim, a o dabing sa nebojim. Skor dufam, že sa vydari samotny film. Hor sa do kina !
Mariuss
Updater

Poslaťod Martin » Sob 20.6.2026 06:58:41 quicklink

https://dubdb.fandom.com/wiki/Toy_Story_5:_Príbeh_hračiek

Tu je kompletné obsadenie aj s celým tímom
Martin

Poslaťod Grisu07 » Sob 20.6.2026 12:01:47 quicklink

Martin píše:https://dubdb.fandom.com/wiki/Toy_Story_5:_Príbeh_hračiek

Tu je kompletné obsadenie aj s celým tímom

Tu je funkčný link na stránku: https://dubdb.fandom.com/wiki/Toy_Story ... ?so=search.
Grisu07
100+

Poslaťod lubo » Sob 20.6.2026 13:03:21 quicklink

Ten Ondrík, to sa mi počas filmu aj zdalo, že to môže byť on. Ale ten Dangl, to mi vôbec nenapadlo. :O Tým pádom sa v jednom dabingu vyskytli 2 hlasy, ktoré mi bytostne v súčasných dabingoch chýbajú a to sú Daniel Dangl a Szidi Tobias. Okrem toho ani Mórová, Farkaš a Noga už vôbec nie sú bežné hlasy.
Obľúbené dabérky: S.Norisová, Z.Studénková, E.Vášáryová, D. Mórová, K.Magálová, H.Krajčiová, K.Turjanová,P.Vajdová, Z.Porubjaková, D.Mackovičová, J.Wagnerová, T.Pauhofová, Z.Fialová, H.Mičkovicová, K.Šulajová, R.Rundová, E.Podzámska, B.Chlebcová.
lubo
Facebook tím

Poslaťod Martin » Sob 20.6.2026 14:46:50 quicklink

Je to aj tým, že mnohí herci sú takí vyťažení natáčaním a divadlom, že už nemajú čas na dabing. Plus ak majú ešte deti.
Martin

Poslaťod forneus1 » Ned 21.6.2026 14:50:17 quicklink

lubo píše:Ten Ondrík, to sa mi počas filmu aj zdalo, že to môže byť on. Ale ten Dangl, to mi vôbec nenapadlo. :O Tým pádom sa v jednom dabingu vyskytli 2 hlasy, ktoré mi bytostne v súčasných dabingoch chýbajú a to sú Daniel Dangl a Szidi Tobias. Okrem toho ani Mórová, Farkaš a Noga už vôbec nie sú bežné hlasy.

No hlavne Dangl je najvacsim prekvapenim, nakolko sa sam niekolkokrat vyjadril ze s herectom (aj s dabingom) uplne sekol.
Súčasná zostava: VHS/DVD Daewoo SD-7500E, VHS Aiwa FX5200, VHS Sony SLV-E170, VHS Panasonic NV-SD407, DVD rekordér Panasonic DMR-EX83
Obrázok užívateľa
forneus1
100+

Ďalší

Späť na Kinodabingy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

Style based on we_universal created by weeb.
Edited style & designed © 2011 by Piri.