Aktuálny čas je Sob 12.9.2026 13:41:55

[€] [i] [?]
ďakujeme, je nás už cez 3200! pridajte sa aj vy k nám na Facebooku!
Máte prehľad o slovenskom dabingu? Našli ste tu nezrovnalosti? Zaregistrujte sa a neváhajte prispievať aj vy!
Chcete mať prehľad o novinkách v dabingu? Prihláste sa na Facebook a sledujte nás!

Tron: Ares / Tron: Ares

Nové kinodabingy a zoznam starších kinodabingov.

Tron: Ares / Tron: Ares

Poslaťod Dado » Ned 28.9.2025 16:45:42 quicklink

Tron – Ares.jpg
Info: IMDb | ČSFD | FDb | ČESKÁ VERZIA

DABING: KINO, DISNEY+

V slovenskom znení: Juraj Kemka - Jared Leto (Ares), Romana Orlická - Greta Lee (Eve Kimová), Michal Hallon - Evan Peters (Julian Dillinger), Daniel Fischer - Arturo Castro (Seth Flores), Lukáš Pišta - Hasan Minhaj (Ajay Singh), Judita Bilá - Jodie Turner-Smith (Athena), Ľudmila Mandžárová - Gillian Anderson (Elisabeth Dillingerová), Peter Rúfus - Jeff Bridges (Kevin Flynn), Romana Dang Van - Sarah Desjardins (Erin), Michal Domonkoš, Helena Geregová, Lenka Lašová, Miroslav Trnavský, Ladislav Brandobur, Miroslav Chief, Martina Dolná, Petra Gavláková, Jakub Gogál, Diana Hágerová, Martin Horváth, Matúš Krátky, Daniel Lengyel, Andrea Martvoňová, Andrea Mazúrová, Pavel Pavlis, Matej Struhár a ďalší

Réžia a úprava dialógov: Ján Strapec
Preklad dialógov: Matej Laš
Dabingové štúdio: Noise Studio
Zvuk: Peter Granec, Daniel Lengyel, Tomáš Krchlík
Asistentka réžie: Lenka Lašová
Manažérka výroby: Mária Mikušová
Vedúci výroby: Martin Turanský
Výsledný mix: Shepperton International
Supervízia slovenskej verzie: Jarek Wójcik, Nina Strenková
Produkcia slovenskej verzie: Disney Character Voices International, Inc.

Premiéra: 9. 10. 2025 (KINO) | 7.1.2026 (Disney+)
Dado
Moderátor

Re: Tron: Ares / Tron: Ares

Poslaťod dementus996 » Str 29.10.2025 00:51:23 quicklink

Práve som sa vrátil z kina, takže som doplnil všetko chýbajúce info.

Obsadenie vo veľkej miere dobre zvládnuté, akurát škoda, že sa nezachoval Višňovský z predchádzajúceho filmu. Možno nemohol, kto vie. Kemka podľa mňa zbytočne tlačil hlas dole. Áno, Ares je charakter, aký je, ale toto mi vadilo. Veľmi ma však bavil Dano Fischer, hoc vedľajšia postava, ale tú komediálnu vložku trafil perfektne. Zvyšku nemám čo vytknúť.
Dabing bol lepší, ako samotný film.
dementus996
Updater

Späť na Kinodabingy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia

Style based on we_universal created by weeb.
Edited style & designed © 2011 by Piri.