anderson píše:Zaujímalo by ma prečo tu je opäť uvedený názov PRAVDA A LOŽ. Navyše ako prvý v poradí. Pod týmto názvom to na Slovensku nikto nikdy nevysielal.
Hurvino píše:anderson píše:Zaujímalo by ma prečo tu je opäť uvedený názov PRAVDA A LOŽ. Navyše ako prvý v poradí. Pod týmto názvom to na Slovensku nikto nikdy nevysielal.
Původně byl název Krvavý kšeft / Truth or Consequences, N.M., název jsem tam dal tak, jak je vidět na tvé první reakci (u "RE:" máš název původního topicu). Jak jsi upozornil, že název je špatný, dal jsem název takový, jaký je teď. Teď píšeš, že je špatný, zase.
Nebo mám dojem, že ti nějak nerozumím...
anderson píše:No zblbol si ma dokonale, ale ja v prvom mojom prispevku pisem, ze som nazov upravil do spravnej podoby. A nazov mal byt naozaj iba KRVAVY KSEFT. Tak akosi nerozumiem tomu naco si tam ty potom dopisoval názov PRAVDA A LOZ. Ved som nikde nepisal, ze to je povodny nazov ??? Takze asi teraz ja nerozumiem tebe. Este raz, slovensky nazov je iba KRVAVY KSEFT. Teraz som si to overil.
Hurvino píše:... Později jsem tam našel i "Pravda a lož", ale ten jsem nalinkoval až po tvém upozornění.
Takže nevím, proč mi AMC načetl jako první titul z ČSFD "Pravda a lož", když neexistuje.
Mně je to celkem fuk. Já tam dám, co chcete.
Hurvino píše:Nihil obstat.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia