Aktuálny čas je Pia 13.6.2025 18:35:36

[€] [i] [?]
ďakujeme, je nás už cez 3200! pridajte sa aj vy k nám na Facebooku!
Máte prehľad o slovenskom dabingu? Našli ste tu nezrovnalosti? Zaregistrujte sa a neváhajte prispievať aj vy!
Chcete mať prehľad o novinkách v dabingu? Prihláste sa na Facebook a sledujte nás!

Oznam pre prispievateľov: Aktualizovali sme body #2 a #7 v tutoriáli pre tvorbu profilov filmov a seriálov. Preštudujte si, prosím, tieto nové pokyny na tomto linku.

Phineas a Ferb / Phineas and Ferb

Phineas a Ferb / Phineas and Ferb

Poslaťod SamuelLovex » Pon 3.1.2022 20:33:33 quicklink

poster.png
Info: IMDB I ČSFD I FDB

DABING: STV

1. SÉRIA
V slovenskom znení: Zuzana Kyzeková - Ashley Tisdale (Candace), Dušan Cinkota - Dan Povenmire (Dr. Heinz Doofenshmirtz) a ďaľší.

Vyrobila: Slovenská televízia - 2009

Podrobnejšie informácie nie sú k dispozícii. Titulky boli odstrihnuté alebo sú nezistené.
Vysielané na STV

DABING: DISNEY+

5. SÉRIA
V slovenskom znení: Michal Kaprálik - Vincent Martella (Phineas), Lenka Debnárová - Ashley Tisdale (Candace), Marek Suchitra - David Errigo Jr. (Ferb), Michaela Kapráliková-Medvecová - Caroline Rhea (Linda Flynn-Fletcher), Štefan Richtárech - Dan Povenmire (Dr. Heinz Doofenshmirtz), Frencien Bauer - Maulik Pancholy (Baljeet), Ladislav Konrád - Jeff 'Swampy' Marsh (Major Francis Monogram), Romana Hudec Orlická - Alyson Stoner (Isabella), Martina Kapráliková (Stacy), Miroslava Belancová - Olivia Olson (Vanessa), Roman Pomajbo (Dr. Mosley Shamai), Henrich Platek (Dr. Diminutive), Tomáš Hallon - Richard O'Brien (Otec), Alex Koníček - Tyler Alexander Mann (Carl), Tibor Vokoun - Bobby Gaylor (Buford), Jonáš Tóda (Shane), Ema Krajčírová (Adyson), Ester Wiesnerová, Peter Lacho, Martina Dolná, Petra Gažíková-Lángová, Tomáš Krištof, Samuel Ducár, Milada Rajzíková, Michaela Szöcsová

Preklad a úprava dialógov: Diana Pavlíková
Zvuk: Daniel Dzoba
Produkcia: Adriena Poláková
Hudobná réžia: Richard Danel
Réžia slovenského znenia: Daniel Dzoba
Dabingové štúdio: Dimas
Produkcia slovenského znenia: Disney Character Voices International, Inc.
Obrázok užívateľa
SamuelLovex

Re: Phineas a Ferb / Phineas and Ferb

Poslaťod kiko1101 » Pon 2.5.2022 09:43:52 quicklink

tento seriál aj na Disney+, bohužiaľ len s titulkami.
kiko1101
100+

Poslaťod CaeCalig » Pon 1.8.2022 23:15:40 quicklink

Dabing vyzerá byť z 90% stratený... Aká je šanca, že to bude uploadnuté na Disney+?
CaeCalig

Poslaťod SamuelLovex » Ned 21.8.2022 20:15:28 quicklink

Úplne stratený nie je, mám asi 70% dielov z 1. série ale audio je väčšinou mono až na pár dielov.
Hľadám seriály s SK dabingom v akejkoľvek kvalite: Klub Winx (2. Séria), W.I.T.C.H., Kim Perfektná, Hannah Montana, Kúzelníci z Waverly, Phineas a Ferb, H2O Stačí pridať vodu, Totally Spies Špiónky.
Obrázok užívateľa
SamuelLovex

Poslaťod Lacko5 » Sob 10.2.2024 11:40:15 quicklink

Táto informácia bohužiaľ vôbec nie je overená, ale údajne sa tento seriál vysielal aj na detskej stanici Jojko s novým dabingom. :?:

Vychádzam pritom iba z týchto troch krátkych videí a komentárov pod nimi, archívny program som nemohol nájsť.

Neviem, možno je to len nejaký fandub s pridaným logom stanice v rohu, aby to vyzeralo dôveryhodne.

Príde mi to aj veľmi zvláštne, že Candace v jednom z videí povie: "Nebol by som tu." v mužskom rode.

Odkazy na tie videá:
https://youtu.be/ga1tTUlBvfs?si=KKJnAK61AMJIt313
https://youtu.be/agHt9o5EtBo?si=NOd5oCIV7dWvpYoU
https://youtu.be/l1cujJ3-g40?si=AxdB1NzgHJTRvp89
Lacko5
100+

Poslaťod SamuelLovex » Uto 12.3.2024 18:11:58 quicklink

Lacko5 píše:Táto informácia bohužiaľ vôbec nie je overená, ale údajne sa tento seriál vysielal aj na detskej stanici Jojko s novým dabingom. :?:

Vychádzam pritom iba z týchto troch krátkych videí a komentárov pod nimi, archívny program som nemohol nájsť.

Neviem, možno je to len nejaký fandub s pridaným logom stanice v rohu, aby to vyzeralo dôveryhodne.

Príde mi to aj veľmi zvláštne, že Candace v jednom z videí povie: "Nebol by som tu." v mužskom rode.

Odkazy na tie videá:
https://youtu.be/ga1tTUlBvfs?si=KKJnAK61AMJIt313
https://youtu.be/agHt9o5EtBo?si=NOd5oCIV7dWvpYoU
https://youtu.be/l1cujJ3-g40?si=AxdB1NzgHJTRvp89

Toto je bohužial AI, nič oficiálne :D
Hľadám seriály s SK dabingom v akejkoľvek kvalite: Klub Winx (2. Séria), W.I.T.C.H., Kim Perfektná, Hannah Montana, Kúzelníci z Waverly, Phineas a Ferb, H2O Stačí pridať vodu, Totally Spies Špiónky.
Obrázok užívateľa
SamuelLovex

Poslaťod MoonDisney » Pia 6.6.2025 22:43:48 quicklink

Dnes mala na Disney+ premiéru 5. séria, a to hneď so slovenským dabingom.. V podstate sa dodržalo celé obsadenie z filmu z roku 2020 "Candace verzus Vesmír".. Za, čo som rád, nakoľko to obsadenie bolo skvelé. A niet tomu inak ani v tejto sérií, avšak mi príde, že Štefan Richtárech tu mal o trochu horší výkon. Ale, ako dabingový celok sa to podarilo.
Musím, avšak dať kritiku na úvodnú zvučku. Neviem či v Dimase nevedeli o existencií dabingu STV alebo sa proste rozhodli o zmenu textu, pre toho, kto už má tento seriál napozeraný po slovensky je to rana do uší. Preklad išiel originalitou dolu vodou a pôsobí to celé "Bez duše".. Osobne by som bol radšej, keby zmena textu nenastala, keďže nešlo ani o zmenu intra.
Ale, ako hovorím vyššie, dabing sa podaril, iba tej zvučky je obrovská škoda.
Obrázok užívateľa
MoonDisney
Updater

Späť na Seriály

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Google [Bot] a 4 hostia

Style based on we_universal created by weeb.
Edited style & designed © 2011 by Piri.