Z môjho pohľadu asi jedna z najlepších častí (a to nielen kvôli Michalovým milým slovám na adresu dabingfora

). Po tých bezmála 20 epizódach navyše môžem povedať, že podcast vnímam pozitívne. Súhlasím s tým, že by téme samotného dabingu mohol byť všeobecne venovaný ešte širší priestor, na druhej strane by som ale klamal, keby poviem, že sa našla čo i len jedna časť, ktorej počúvanie by ma nebavilo; predovšetkým v prípade hostí, ktorí aj pre nás ako fanúšikov dabingu boli v podstate až do ich účasti v podcaste „hlasmi bez tváre“, nastavená forma fungovala skvele. Okrem toho, bezprostrednosť, s akou
Lenka Debnárová pristupuje k pozvaným dabérom a dabérkam i vedeniu samotného rozhovoru, aspoň na mňa pôsobí veľmi sympaticky.
Ešte by som sa pristavil pri najnovšej epizóde. Približne v 30. minúte Tomáš spomína, že DiCapria už raz nadaboval pre Slovenskú televíziu v jednom z jeho starších filmov a konkrétne uvedie drámu
Čo žerie Gilberta Grapea. Tu na DF máme skutočne uvedený jeden dabing pre RTVS, v ktorom prepožičal hlas mladému DiCapriovi - avšak ide o snímku
Marvinova izba. Vyvstáva teda otázka, či sa počas rozhovoru iba pomýlil (čo sa pokojne mohlo stať, veď výroba zmieneného dabingu prebehla ešte v roku 2012), alebo slovenské znenie známejšieho z uvedenej dvojice filmov naozaj existuje.