od Verner2 » Pon 9.3.2026 15:37:05 quicklink
Mám otazku, napriklad na admina tejto stránky. Je mnoho profilov dabingovych hercov, predovsetkym starsich daberov, ktore nie su aktualizovane roky, dokonca niekedy sú tie roky aj dvojciferne. Vzhladom k tomu, ze nove dabingy sa sem nepridavaju intenzivne, ba priam niekedy to trva tak dlho, ze sa sem novy dabing neprida aj rok, mozno viac....a v kombibacii so spominanym zakladnym neaktualizovanim daberskych profilov ma zaujima....ako seriozne sa niekto venuje tejto stranke ? Prikladom slabej aktualizacie je napriklad aj tema KINODABINGOV, kde svieti tema CO SA CHYSTA V ROKU 2025...este aj v marci roku 2026. Samotna polozka chystanych kinodabingov je spolovice neaktivma, nehovoriac o tom, ze by uz davno mala byt nahradena inou, ktora sa zaobera planmi v roku 2026. Som velky fanusik slovenskeho dabingu, preto by ma naozaj zaujimalo, ci je toto len niekoho volnocasova aktivita, alebo sa tomu niekro seriozne venuje. Ak ano, bolk by fajn aspon na zaciatok zaktualizovat profily daberov podla uz tu existujucich uverejnenych dabingov. Bolo by fajn to zjednotit podla roku vyroby dabingu a nie podla abecedy.