Aktuálny čas je Ned 13.7.2025 22:17:26

[€] [i] [?]
ďakujeme, je nás už cez 3200! pridajte sa aj vy k nám na Facebooku!
Máte prehľad o slovenskom dabingu? Našli ste tu nezrovnalosti? Zaregistrujte sa a neváhajte prispievať aj vy!
Chcete mať prehľad o novinkách v dabingu? Prihláste sa na Facebook a sledujte nás!

Otázky ohľadom moderácie a straty príspevkov

Otázky ohľadom moderácie a straty príspevkov

Poslaťod Grisu07 » Štv 19.6.2025 06:58:16 quicklink

Obraciam sa na vás so žiadosťou o pomoc a vysvetlenie ohľadom tejto problematiky na Dabingforum sk. Pred časom som vytvorila profil k seriálu Dráčik a mala som 3 komentáre (z toho jeden neschválený). Profil som upravila a následne zmizol rovnako ako komentáre, ktoré som tam mala. Nie som si istá, či sa ešte niekedy zobrazia, alebo či som ich stratila natrvalo.

Zaujímalo by ma:
1. Ako dlho trvá schvaľovací proces po úprave profilu a komentárov?
2. Obnovujú sa komentáre automaticky spolu s profilom, alebo to môže trvať samostatne?
3. Môže sa stať, že profil a príspevky úplne zmiznú a už sa nevrátia?
4. Existuje nejaký spôsob, ako sa vyhnúť strate príspevkov pri editácii?
5. A dá sa zistiť, či admini alebo moderátori oficiálne zamietli môj profil alebo príspevky, keď to trvá dlhšie ako 3 dni?

Veľmi by som ocenila akékoľvek vysvetlenie a pomoc, lebo mi na týchto informáciách záleží a vopred ďakujem za odpoveď.
Grisu07

Re: Otázky ohľadom moderácie a straty príspevkov

Poslaťod anderson » Štv 19.6.2025 10:39:06 quicklink

Celkom by ma zaujímalo, kam sa podel profil s animovaným seriálom o Dráčikovi, vrátane môjho komentára.
Najdi svoji spásu, přepiš si to z pásu. "Sběratelům" přispěj a na nic se neptej. Když se budeš příliš ptát, bude tě to "NĚCO" stát. Obrázok
anderson
1100+

Poslaťod Grisu07 » Štv 19.6.2025 10:43:08 quicklink

To je preto, že ja som chcela editovať profil na základe dedukcie že Stanislav Dančiak daboval staršieho draka v druhom dabingu, ale potom všetko zmizlo. Teraz sa bojím že sa ten profil už nikdy neobjaví. Ak máš kontakt na jedného z adminov, bola by som veľmi rada, keby si sa opýtal, či by mohli túto stránku (vrátane komentárov) obnoviť.
Grisu07

Poslaťod anderson » Štv 19.6.2025 12:46:43 quicklink

Bystré oči tunajších vševedúcich moderátorov to tu určite dennodenne pozorne sledujú, takže to či je alebo nie je možné obnoviť "stratený" profil sa iste čoskoro všetci dozvieme. Moje právomoci na tomto fóre sú nulové.
Najdi svoji spásu, přepiš si to z pásu. "Sběratelům" přispěj a na nic se neptej. Když se budeš příliš ptát, bude tě to "NĚCO" stát. Obrázok
anderson
1100+

Späť na Otázky a odpovede

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

Style based on we_universal created by weeb.
Edited style & designed © 2011 by Piri.