Piri píše:...Profily ti mozu modi menit kedykolvek, ak to nevyhovuje formatovaniu.
Formátovanie, to je asi novy pojem pre dezinformáciu. V mojich profiloch si tvoji verní snaživci dovoľujú meniť dôležité informácie a podporujú takto šírenie bludov, ktorých je toto fórum plné a keď som na to upozornil tak si reagoval reštrikciami. A neklam stále. Ja tu nevyplakávam nad privilégiami, ktoré si si uzurpoval. Normálne som napísal legitímny názor a namiesto konštruktívnej diskusie sa to riešilo hrubou silou. Takisto neklam ohľadne toho prečo som bol zbavený akýchkoľvek možností rozhodovať o fóre. Ja som narozdiel od teba nikdy nikomu vo vyjadrovaní názorov tu na fóre nebránil. Neexistuje nikto kto by toto o mne mohol podložiť akýmkoľvek dôkazom. Tak to láskavo nepodsúvaj. Toto je tvoja prax a takto to robíš od chvíle čo si to tu prevzal. Tí čo to vedia tu už nie sú a ostatní prisahali vernosť tebe. Takto to je a aj keby si tento názor zniesol zo sveta, tak na tom nič nezmeníš. --- A jediný dôvod prečo som na túto tému reagoval nie je to aby som si poplakal nad svojím nespravodlivým osudom, ale to aby som upozornil na prapodivné praktiky, aké sa tu pomaličky plazivo zavádzajú. Zmeniť bez dovolenia cudzí profil je podľa môjho názoru NEPRIJATEĽNÉ, ale ok, si majiteľ tak máme smolu, ALE prevziať cudzí profil a podpísať ho svojím nickom je krádež. A toto neobhájiš nikdy a ničím.