Bohužel, jak jsem tak pochopil, kritika není ani na jednom foru (CZ a SK DF) přístupná a mělo by se tam jen chválit, aby se prozovatel zavděčil tvůrcům http://dabingforum.cz/viewtopic.php?f=1 ... &start=480 - bylo mi na CZ DF v SZ od červeného vyčteno, že spamuju a jako příklad byl uveden můj výrok "Musí si Regina Řandová nadabovat každou herečku?" - ano, to jsem napsal a za tím si stojím, celá situace v současném dabingu mi není jedno a rozhodně si nemyslím, že by CZ DF dělalo něco proto, aby se situace v dabingu vrátila do normálu a rozhodně za ní nemohou podle mého názoru herci, kteří se nechávají zastupovat v současnosti agenturou... nedávno jsem měl možnost bavit se s paní Paulovou ohledně dabingu a bylo mi řečeno, že již dlouho nic nenadabovala. Nemělo by se DF právě snažit tyto velké persony vrátit do dabingu?
Ohledně nějakého psaní SZ si mě pletou zřejmě s BobemSilasem, který psal neustále lidem a dokonce i zprávy vulgární. Nedváno jsem jednu zveřejnil a dokonce tam vydržela zhruba 48 hodin