Napríklad v Dr House-ovi 8. sérií učinkuje Dr. Cameronova (Linda Zemanková) len raz v poslednej časti ...
Jediná časť a dala si tú námahu ju nadabovať rovnako ako Dr Kutner v poslednej časti (Martin Kaprálik) ...
Nechcem ich kritizovať majú dôležitejšie kšefty. Ale musíte uznať že keď sa takto menia hlasy hlavných postáv, nie je možné viac hovoriť o kvalitnom dabingu. Jediné čo schvaľujem je zmena Matúša Krátkeho za Vladimíra Kobielského (Walden).
A ďalšia perlička na záver ... Štúdio Enter svoju prácu fláka. Začnem smiechom (smiechom v sitcome) ktorý je nahratý v ôsmej sérií asi najdokonalejšie (pôvodný smiech z Anglického znenia) . Deviata séria bum! smiech úbohý a umelý. Deviata séria Epizóda 9: Kvalita hovoreného slova akoby klesla z 128 kbps (MP3) na povedzme 96 kbps (MP3), pričom táto kvalita pokračovala až do siedmej časti desiatej série. Na toto taktiež ako pravý audiofil (ako ja

Podotýkam na tieto fakty, keďže sa mi to už prestáva pačíť. Len som chcel vedieť príčinu týchto vecí keďže sa v dabingu ešte celkom dobre neorientujem.
Toť vsio.