Hurvino píše:Dabing úplně mimo.
Ani jeden hlas se netrefil. Škoda na to koukat.
slavo píše:Hurvino píše:Dabing úplně mimo.
Ani jeden hlas se netrefil. Škoda na to koukat.
V prípade tohto štúdia sa to myslím dá odpustiť Ale Dušan Jamrich je naozaj zvláštna voľba
anderson píše:Nepočul som to, ale malo by sa jednať o dabing pre televíziu JOJ. Každopádne tu nie je čo odpúšťať. Toto je podľa mňa cielená sabotáž a diletantstvo. Mať v dabingu Romančíka a neobsadiť ho na Conneryho - za to by som zatváral. A na mladého Harmona jednoznačne iba Stanislav Král. No je to na zaplakanie ...
slavo píše:anderson píše:Nepočul som to, ale malo by sa jednať o dabing pre televíziu JOJ. Každopádne tu nie je čo odpúšťať. Toto je podľa mňa cielená sabotáž a diletantstvo. Mať v dabingu Romančíka a neobsadiť ho na Conneryho - za to by som zatváral. A na mladého Harmona jednoznačne iba Stanislav Král. No je to na zaplakanie ...
Nie, ide o dabing pre televíziu Markíza - doplnil som to do úvodného postu. Vyrábalo sa to asi minulý rok, ale to nedokážem potvrdiť.
marekP píše:Je zvláštne, že česky hovoriaci prispievatelia radi kritizujú čo sa na slovensku vytvorí.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 47 hostia