Mariuss píše:Ak ma zrak neklamal, tak prvé dve série predtým Markíza nevysielala, a začala až touto 3. v poradí.
Spomedzi nich je zaujímavosťou vysielanie Pobrežnej hliadky.
Diváci sa totižto opäť nedočkajú úvodných dvoch sezón, keď televízia nebude legendárny Baywatch vysielať od jeho úplného začiatku ešte z roku 1989. Pobrežnú hliadku odštartuje až od 3. série z roku 1992.
Nie je náhodou, že práve od tejto série pôvodné vysielanie seriálu na Slovensku prevzala po vtedajšej STV Markíza, ktorá následne pripravovala dabing vo vlastnej réžii.
Zároveň od 3. série do deja vstúpila Pamela Anderson, rovno v jej prvej časti. Nástup do Pobrežnej hliadky bol zlomovým momentom v jej televíznej kariére.
forneus1 píše:Mariuss píše:Ak ma zrak neklamal, tak prvé dve série predtým Markíza nevysielala, a začala až touto 3. v poradí.
Ani ich uz neodvysiela...
https://mediaboom.sk/pozname-televizny- ... ta-reklamySpomedzi nich je zaujímavosťou vysielanie Pobrežnej hliadky.
Diváci sa totižto opäť nedočkajú úvodných dvoch sezón, keď televízia nebude legendárny Baywatch vysielať od jeho úplného začiatku ešte z roku 1989. Pobrežnú hliadku odštartuje až od 3. série z roku 1992.
Nie je náhodou, že práve od tejto série pôvodné vysielanie seriálu na Slovensku prevzala po vtedajšej STV Markíza, ktorá následne pripravovala dabing vo vlastnej réžii.
Zároveň od 3. série do deja vstúpila Pamela Anderson, rovno v jej prvej časti. Nástup do Pobrežnej hliadky bol zlomovým momentom v jej televíznej kariére.
Strasna hanba. Kazdopadne obnovena premiera Baywatchu od tretej serie zacina v pondelok 15. jula na Markiza Klasik.
2327 píše:Žeby prvé 2 série vynechala, tak, ako teraz Markíza a pokračovala od tretej s týmto dabingom od Markízy alebo len upútavky nastrihali s týmto dabingom (ako aj Sám doma a iné) a seriál vysielali po česky?
davidosik píše:Mňa by zaujímalo, či tu niekto z prítomných vie potvrdiť alebo vyvrátiť informáciu jedného užívateľa Facebooku , ktorý tvrdí, že SK dabing k Baywatch I.+II. z STV už nie je a vraj to potvrdila sama Markíza. Osobne som takúto informáciu nikde na internete nenašiel, ale budem rád, ak mi to niekto taký zdroj predloží.
Mariuss píše:Admin stránky "Markíza Klasik" to v odpovedi napísal jednému z pýtajúcich sa. Vraj zhanali dabing prvych dvoch serii u STVR, ale že im v odpovedi prišlo, že ho STVR nema. Už tu odpoved ale nikde nevidim...
Trebalo by STVčku na FB začat (verejne) bombardovat otazkami, čo sa stalo s dabingom k tym dvom seriam, resp. prečo sa s Markizou nedohodli na zapožičani tohto, ale aj inych dabingov. Možno pod natlakom z STV konečne dostaneme nejake odpovede. Teraz je ten spravny čas. Ja som im už pisal.
davidosik píše:
Mňa by zaujímalo, či tu niekto z prítomných vie potvrdiť alebo vyvrátiť informáciu jedného užívateľa Facebooku , ktorý tvrdí, že SK dabing k Baywatch I.+II. z STV už nie je a vraj to potvrdila sama Markíza. Osobne som takúto informáciu nikde na internete nenašiel, ale budem rád, ak mi to niekto taký zdroj predloží.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť