Komi píše:...Prepáčte, ja nie som pani Komorová, to je moje meno za slobodna a už desaťročie som Majer a pod Komorová som nevystupovala v spoločnosti Sunrise nikdy, nakoľko, keď som ju založila, tak už som bola vydatá. Pod týmto menom ma poznajú len ľudia z nášho biznisu...
Komi píše:Dobrý deň pán .... (stále neviem vlastne kto ste)...
Komi píše:...Beriete vôbec do úvahy, že niekto na to môže mať aj iný názor a nemusí s vami súhlasiť? Že sa mu obsadenie nemusí páčiť a nezdieľa vaše nadšenie? Že jeho odborné schopnosti a názor nemusia byť vždy v súlade s vašim vkusom? (ja vám neodopieram váš názor a nehovorím, že preobsadenie je vždy šťastné riešenie)
Dramaturgiu má každá TV a platforma svoju a ako viete aj Craiga dabovali už viacerí. Ja vám váš názor neberiem, ale nemusí to byť 100% pravda.
Komi píše:...Jedno vám môžem sľúbiť a to, že sa budeme snažiť po tejto skúsenosti dať kontinuitu na prvé miesto na váhu, pri rozhodovaní, keď budeme niečo dabovať, ak to nebude v úplnom rozpore s našim profesionálnym pohľadom, ak teda dovolíte.
harryblock píše:Pan anderson, na vas nazor reagujeme, lebo davate osobne utoky a hlúpe domyslave poznamky, ktore s konštruktívnou kritikou nemajú nic spoločné. Bohužiaľ, nevyvratili ste ani jeden z mojich argumentov, velkych hercov ako Craig si obsadzuje kazdy vysielateľ podľa seba, to je fakt! Jedného herca v roznych filmov v ramci jedného univerza tiež dabujeme roznymi hercami, to je druhy fakt. Vy nemate fakty, len svoje PRESVEDČENIE, miesto toho len urazate a ponizujete. ...
harryblock píše:Este by som chcel poznamenat k psychológii bezneho divaka: bežny clovek denne pozrie niekoľko casti serialu a par filmov, konzumuje ich z televízie do radu, o 17 pozera telenovelu s Vajdovou alebo Hronskym a o 20:00 uz ti isty herci dabuju psychologicky thriller. Ak si niekto mysli, ze si divak neuzije tento thriller, lebo Vajdova a Hronsky su prenho sentimentalne postavy z telenovely, tak absolútne nechápe čo tento divak naozaj chce a potrebuje.
harryblock píše:Ak hlas sedí k danemu vyzoru (a Milov drsny hlas sedi ku Craigovi ovela lepšie ako uhladeny Galovič) tak bezny divak neriesi, kde tento hlas pred tym počul alebo kto tohto herca pred tym daboval. Toto zacne riešiť az v prípade, ked ho tento hlas vyrusi.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia